"Djeca nisu bojanke. Ne možeš ih ispuniti svojim omiljenim bojama." - Khaled Hosseini
MEĐUNARODNA KONFERENCIJA "Kultura i umjetnost u predškolskom vaspitanju i obrazovanju"
Od 13.do 15.septembra na Kopaoniku u R.Srbiji održana je međunarodna naučno-stručna konferencija u organizaciji BAPT-e pod nazivom "Kultura i umjetnost u predškolskom vaspitanju i obrazovanju". Na konferenciji su učešće uzele i učiteljice iz našeg vrtića Kudić Asima i Beganović Vasfija.
SEMINAR U CRIP-U U CAZINU
Od 08.-do 10.oktobra održan je trodnevni seminar u CRIP-u u Cazinu u osnovnoj školi Cazin II. Seminar je bio u organizaciji Save the Children organizacije pod nazivom "Osvještavanje i suzbijanje predrasuda". Seminaru su prisustvovale direktorica Jašić Asmira i učiteljica Alešević Zemina.
Pogledaj slike
Pogledaj slike
JEDNODNEVNI IZLET NA SEOSKO IMANJE U ŠILJKOVAČU
11.oktobra djeca, učiteljice i roditelji srednje i starije odgojne grupe organizirali su jednodnevni izlet na seosko imanje u Šiljkovaču. Bilo je to lijepo druženje uz igru, vožnju čamcem po jezeru, branje malina, roštilj, degustacija meda i proizvoda od meda...A koliko smo svi uživali u ovom izletu vidljivo je iz naših fotografija.
Pogledaj slike
Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike Pogledaj slike